vrijdag 22 april 2016

De laatste dag

Na een half uurtje langer slapen, was er geen tijd meer voor de ochtendgym, maar de kinderen begonnen wel hun valiezen te maken. Daarna gingen we ontbijten, waar ons lekkere sandwichen met hagelslag opwachtten. Dan maakten we verder onze valiezen. Op sommige kamers verliep dit zeer vlot, maar de juffen en de meester hebben toch wel wat afgezien met de slaapzakken. Enkele verloren voorwerpen kwamen moeizaam bij hun eigenaar terug, maar we hebben toch nog een zakje met spulletjes (handdoek, laarzen, stapschoenen, sokken, onderhemdje…), die jullie kunnen ophalen na een wasbeurt.
Enkele snelle meisjes maakten leuke kaartjes en een koksmuts om het keukenpersoneel te bedanken voor het lekkere eten. We konden ook opnieuw rekenen op enkele vlijtige nieuwe mannen, die het gebouw volledig veegden.
De kinderen konden nog eventjes ravotten, terwijl de juffen alles leegmaakten.
Toen gingen we nog een laatste keer eten: frietjes met vol-au-vent en rauwe groentjes. De buikjes werden goed gevuld.
Het enige wat ons nog te doen stond, was de valiezen inladen. De busrit verliep zeker veel rustiger dan tijdens de heenreis. Iedereen zat dan ook op hete kolen om zijn familie terug te zien.

Het was een hele fijne openluchtklas met een toffe bende, mooi weer en topactiviteiten. Met dank ook aan onze extra begeleiders: juf Ilse, juf Evelien en meester Glenn.

Hopelijk kan iedereen nagenieten met nog enkele foto’s.

Vele groeten van juf Annelies, juf Nathalie, juf Ilse, juf Evelien en meester Glenn






Geen opmerkingen:

Een reactie posten